velkommen til BC-Sportsklinik

Jeg tilbyder professionel fysiurgisk massage og akupunktur mod problematikker i bevægeapparatet såsom scheuermann, piskesmæld, frossen skulder, sportskader og arbejdsskader. Jeg behandler også mod stress, søvnproblemer, uro, akutte som kroniske muskelsmerter og skader.

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk Massage

Massage er gavnligt for alle det kan bruges som velvære, forebyggelse og behandling af specifikke problemer eks. sports eller arbejdsskader

Akupunktur

Akupunktur

Behandlingsmetode, hvor behandleren placere tynde nåle i belastet, bestemte strategiske områder på kroppen i triggerpunkter for at opnå en påvirkning af hormonsystemerne

Triggerpunkt

Triggerpunkt

At "trigge" betyder at "udløse". Myofascielle triggerpunkter udløser særlige smerte-mønstre, og er den hyppigste årsag til at man har ondt i muskler og led

Andre behandlinger

Andre behandlinger

Rygestop, Børnemassage, Wellnessmassage, Ansigtsmassage, akut behandling af smerter, osv

Om BC-SPORTSKLINIK i Slagelse

BC-SPORTSKLINIK massage, sports-massage og akupunktur i Slagelse er ejet af mig, Brian Clausen. Jeg er 33 år, er gift og har 2 børn.

Jeg er uddannet massør, akupunktør og kok. Jeg har bokset og dyrket Aikido, herfra fik min interesse for den japanske massage form Shiatzu. Min voksende erfaring med hvilken forskel denne massage kan gøre for andre, bidrog til min beslutning om at uddanne mig til læge-eksamineret fysiurgisk sportsmassør, og supplere dette med yderligere kurser i akupunktur, Kt-tape (kinesiologitape), thai greb samt thai udstrækninger.

Via mit mangeårige virke som kok, har jeg stiftet bekendtskab med stress, dårlige arbejdsstillinger, kropsspændinger, ben-, skulder- samt rygproblemer. Jeg har desuden selv lidt under rygproblemer, grundet diskusprolaps og udposninger på diskos.

Smerter sætter sig desværre ikke kun fysisk, men også psykisk. De kan være svære at leve med, men min erfaring er, at det er muligt, hvis man er klar på at gøre en indsats. Jeg kan ikke trylle, men jeg gør mit bedste for at hjælpe dig til at få det bedre - uanset om vi snakker smerter, stress, rygeafvænning, ADHD eller helt andre problemstillinger.

Når jeg giver massage eller akupunktur, søger jeg frem til de problemstillinger du måtte have. Hvis jeg eksempelvis finder myoser i skuldre bliver disse trykket ved trigger-punkt massage, samt dybdegående massage. Derefter bruger jeg akupunktur, som går ind og lindrer og fjerner de fleste smerter, samt de spændinger du måtte have. Derudover bruger jeg infrarød varme, der arbejder i dybden og lindrer smerte samt får musklerne til at slappe helt af.

Ved eks. Iskias problemer, som jeg har særdeles god erfaring med, bruger jeg fysiurgiske massage, trigger-punkt og akupunktur. Derved kan jeg fjerne 60-90 % smerte i løbet af fra 2 dage op til 2 uger.

Samarbejdspartnere

BC-sportsklinik samarbejde med følgende:

massør og akupunktør Brian Clausen, ejeren af BC-sportsklinik i Slagelse