BC-Sportsklinik i Slagelse

Velkommen til BC-Sportsklinik

Jeg tilbyder professionel laserterapi, fysiurgisk massage og akupunktur mod problematikker i bevægeapparatet såsom scheuermann, piskesmæld, frossen skulder, sportskader og arbejdsskader. Jeg behandler også mod stress, søvnproblemer, uro, akutte som kroniske muskelsmerter og skader.

BC-SPORTSKLINIK massage, sports-massage og akupunktur i Slagelse er ejet af mig, Brian Clausen. Jeg er 39 år, er gift og har 2 børn.

Jeg er uddannet massør, akupunktør og kok. Jeg har bokset og dyrket Aikido, herfra fik min interesse for den japanske massage form Shiatzu. Min voksende erfaring med hvilken forskel denne massage kan gøre for andre, bidrog til min beslutning om at uddanne mig til læge-eksamineret fysiurgisk sportsmassør, og supplere dette med yderligere kurser i akupunktur, Kt-tape (kinesiologitape), thai greb samt thai udstrækninger.

Via mit mangeårige virke som kok, har jeg stiftet bekendtskab med stress, dårlige arbejdsstillinger, kropsspændinger, ben-, skulder- samt rygproblemer. Jeg har desuden selv lidt under rygproblemer, grundet diskusprolaps og udposninger på diskos.

Smerter sætter sig desværre ikke kun fysisk, men også psykisk. De kan være svære at leve med, men min erfaring er, at det er muligt, hvis man er klar på at gøre en indsats. Jeg kan ikke trylle, men jeg gør mit bedste for at hjælpe dig til at få det bedre - uanset om vi snakker smerter, stress, rygeafvænning, ADHD eller helt andre problemstillinger.

Når jeg giver massage eller akupunktur, søger jeg frem til de problemstillinger du måtte have. Hvis jeg eksempelvis finder myoser i skuldre bliver disse trykket ved trigger-punkt massage, samt dybdegående massage. Derefter bruger jeg akupunktur, som går ind og lindrer og fjerner de fleste smerter, samt de spændinger du måtte have. Derudover bruger jeg infrarød varme, der arbejder i dybden og lindrer smerte samt får musklerne til at slappe helt af.

Ved eks. Iskias problemer, som jeg har særdeles god erfaring med, bruger jeg fysiurgiske massage, trigger-punkt og akupunktur. Derved kan jeg fjerne 60-90 % smerte i løbet af fra 2 dage op til 2 uger.

massør og akupunktør Brian Clausen, ejeren af BC-sportsklinik i Slagelse

Samarbejdspartnere

BC-sportsklinik samarbejde med følgende:

Det skriver pressen om BC-SPORTSKLINIK

Fra stjernekok til smertebehandler

"Jeg ved ikke, om jeg gør så meget anderledes. Jeg bruger en blanding af mange forskellige teknikker, men først og fremmest lytter jeg til patienten. Ofte sidder problemet et helt andet sted end lige dér, hvor det gør ondt. Og så er jeg nok rimelig perfektionistisk - det stammer fra min tid som kok - det skal bare være i orden."

Læs artiklen online her: sn.dk

Åben artikel som PDF online her eller klik på avisbilledet: Tidligere d'Angleterre-kok tilbyder smertelindring i Slagelse