Vores patienthistorier

Alberte, Eliteudøver

Jeg har spillet fodbold i mange år, men det er først nu her de seneste år, at det har været på eliteplan. En daglig uge for mig står på træning 6 gange om ugen. Det medfører dog også nogle småskader og skavanker hist og her.

BC-sportsklinik har hjulpet mig flere gange med lindring- og forebyggelse af skader. Jeg gik sidste vinter ud med en knæskade og besluttede at tage kontakt til BC-sportsklink. Jeg så hurtige resultater og var efter få behandlinger hurtigt på banen igen.

Massage- og akupunkturbehandlingerne hjælper med at få mine muskler til at slappe af, og da jeg har døjet med skinnebensbetændelse, spændinger nakken - som har ført til meget hovedpine, og i lænden, så har disse behandlinger hjulpet hver gang!

Jeg har endnu ikke oplevet, at der har været ting, som Brian ikke har kunne hjælpe mig med, mht. de problemer og skader jeg har haft. Jeg kan derfor varmt anbefale BC-sportsklinik!

Trine Brask, Triatlon udøver

Jeg dyrker triatlon og træner mellem 12-14 timer om ugen. Jeg deltager som minimum i et ironman løb om året. Det kræver meget af kroppen at træne og deltage i et Ironman løb, så derfor bruger jeg Brian fra BC Sportsklinik til at holde min krop fit for træning og stævner.

Den behandling jeg får afhænger af om jeg har en mindre skade som skal have speciel behandling med akupunktur eller kinosiologitape. Eller om jeg skal have massage for at løsne musklerne op efter en hård træning. Mit mål i 2019 er Copenhagen Ironman på en tid under 11 timer.

Martin, PTSD behandling

Mit navn er Martin, jeg mødte Brian for første gang ved en Slagelse Fest uge for nogle år siden, han havde en stand, hvor han tilbød at fjerne hovedpine med akupunktur. Har altid været lidt skeptisk med den type behandling, men jeg havde en smule hovedpine, så jeg tænkte at det kunne da ikke skade at prøve. Det virkede næsten med det samme. Så vi snakke lidt sammen om min situation.

Jeg har PTSD, med dertil følgende symptomer; Hovedpine, søvnløshed, mareridt, rastløshed, muskelspændinger i skuldre og nakke, humørsvinger og tabt appetit.

Han tilbød mig at komme hos ham og prøve en kompi-behandling med Nada/akupunktur og massage. Allerede ved 2-3 behandling, havde jeg fået min appetit tilbage. Jeg kunne føle sult igen, ikke hele tiden. Men når man ikke har følt sult i næsten 8 år, var det bestemt en stor forbedring bare at have lyst til mad.

Min søvn er blevet bedre, og ved løbende behandling har han kunne lindre og holde muskelspændinger, rastløsheden og alt det andet nede på et punkt hvor det var til at holde ud. Nåle, massage og en hyggelig snak er en super behandling.

Jeg har bestemt ikke fortrudt vores første møde.

Krigsveteran, PTSD behandling

Jeg er en mand på 49 år. Der via en massageordning på jobbet, har fået kontakt til BC-sportsklinik. Derudover er jeg Balkan veteran med 4 udsendelser. Jeg er har PTSD, da jeg har flashbacks, mareridt, tankemylder vredesudbrud osv.

Brian forslog allerede til min første behandling at sætte nåle i ørerne. Jeg har efterfølgende prøvet det med stor succes mit tankemylder og mine vredesudbrud er blevet meget meget bedre og mindre, efter den behandling.

Stor tak til Brian (BC-sportsklinik)